Individuel og personlig coaching i Egedal

Er du midt i en større livsændring? Så oplever du måske, at det kan være svært at håndtere forandringerne selv. Vi mennesker er genetisk gearet til at føle os tilpas i det vi kender, og det er derfor helt normalt hvis du føler at du er ved at miste fodfæstet når ting i dit liv ændrer sig.

Der er dog godt nyt – det er muligt at vende alt det svære til noget positivt, få øje på de muligheder en livsændring kan give dig, og endda blive begejstret for et nyt kapitel!

Gennem et coachingforløb får du hjælp til at komme videre. Vi stiller skarpt på at få dig godt igennem din livskrise, og vi vil sammen skabe klarhed over din fremtid. 

Jeg arbejder ved at udfordre dine tankemønstre. Du får hjælp til at bryde fri af omverdenens fortælling om hvem du er, og vi finder frem til hvad du egentligt ønsker for dig selv – og hvordan du kommer derhen!

Løsningerne får du altså ikke leveret på et sølvfad (desværre), men jeg vejleder dig gennem min spørgeteknik til at finde de svar, som du allerede har gemt inde i dig. Du vil komme ud af forløbet med strategier, som gør dig i stand til at takle dine udfordringer i fremtiden.  

Via min erfaring som coach har jeg hjulpet mennesker gennem mange slags livsændringer. Jeg specialiserer mig i livskriser hos voksne, og i at hjælpe unge med at styrke deres selvværd og selvtillid.

Har du spørgsmål? Ring til mig på: 21 47 60 89 eller send en besked

Coaching by Elgaard
Coaching-by-Elggaard-logohvid

Adresse

Coaching by Elgaard
Ørnebjergvej 1
3650 Ølstykke

Jeg kan mødes til konsultation i København

CVR nr. 40792570

Kontakt