Er coaching for mig?

Alle, der ønsker coaching, kan inddeles i 2 grupper: Enten mangler de klarhed over hvad de vil, eller også ved de hvad de vil, men mangler redskaberne til at opnå det. Jeg hjælper til i hele Egedal, og kommer også gerne til dig.

Hvilken gruppe tilhører du? Læs videre, og find ud af det.

Du mangler klarhed over hvad du vil:

Ved du, at noget i dit liv ikke er helt som det skal være - du går rundt med en følelse i kroppen - en følelse af rastløshed, modløshed, eller noget, du ikke helt kan sætte ord på? Du ved ikke, hvad du skal bede om hjælp til? Det er helt normalt, og det oplever vi alle. 

Gennem coaching vil du få hjælp til at sætte ord på dine behov og ønsker. 

Vi går på opdagelse, og du vil opnå klarhed over præcist hvad du vil i livet, og hvordan du kommer derhen. 

Du ved, hvad du vil, men du mangler redskaberne:

Ved du præcist hvad du ønsker for dig selv, men du mangler strategierne til at opnå det? Dette er også helt normalt - ellers ville alle jo gå rundt og have alt, hvad de ønsker (og det har alle andre ikke, selvom det måske kan se sådan ud i dit instagram feed). 

Du er som et isbjerg: Kun 10% af dig er den adfærd vi ser på overfladen. Hvad styrer så din adfærd? Det er de sidste 90% og er alt det som foregår under overfladen: Din motivation, frygt, og drømme. Derfor sker det ofte, at forsøg på adfærdsændringer, som ikke inkluderer alt det underneden, simpelthen ikke virker.

Jeg hjælper dig via en strategisk spørgeteknik med at komme i kontakt med de sidste 90%, så du for alvor kan komme derhen i dit liv hvor du ønsker. Vi arbejder målrettet, og du får de redskaber og teknikker der vil bringe dig tættere på dine fremtidsdrømme.

Har du spørgsmål? Ring til mig på: 21 47 60 89 eller send en besked

Kontakt Coaching by Elgaard
Coaching-by-Elggaard-logohvid

Adresse

Coaching by Elgaard
Ørnebjergvej 1
3650 Ølstykke

Jeg kan mødes til konsultation i København

CVR nr. 40792570

Kontakt

Følg mig