Du kender det måske godt, du sidder derhjemme eller på arbejdet, alt er godt. Alligevel er der noget som nager i maven, du kan ikke sætte ord på det, men du kan heller ikke slippe den følelse.

Du begynder så småt at lede efter hvad årsagen kan være, men følelsen forsvinder bare ikke.

Det begynder at distrahere dig i din hverdag, du kan pludselig ikke koncentrere dig på samme måde som før. Det bliver svære at gøre ting, selv dem du normalt sætter pris på og nyder at tage dig til. Der er noget som ikke føles rigtigt.

Måske er du ved at blive syg? Måske har du været ekstra presset eller haft en stresset periode? Måske er det en beslutning der skal tages, men som er alt for hård at tænke på?

Det er her jeg kan hjælpe. Som coach kan jeg hjælpe dig med at finde ud af, hvad det er som ligger og roder hos dig. Hos mig er du velkommen, og vil ikke opleve hverken at blive modsagt, dømt på dine holdninger eller handlinger.

Ved hjælp af spørgeteknikker, aktiv lytning og at placere mig selv i din verden som du ser og oplever den, kan jeg få et indblik i, hvad det er som påvirker dig. Du vil aldrig høre en mening eller anbefaling fra mig, jeg vil blot tage fat i de ord du fortæller, og spørge ind til de ting du siger.
På den måde kan jeg hjælpe dig ved personlig coaching, til at finde det svar du leder efter.

Kontakt mig i dag og hør mere om hvad jeg kan gøre for dig.

Efterlad en kommentar