Jeg ser meget på sociale medier, om alt det vi SKAL og bliver NØDT TIL at nå i døgnets timer. At vi skal træne, lave hjemmelavet med, være ultra kreative med børnene, hjemmeskole, hjemmearbejde, gå ture, legeaftaler, løbe, se film, slappe af, læse bøger, skrive bøger….

Er det kun mig der bliver forpustet? Jeg har taget mig selv i, at jeg faktisk er vågen flere af døgnets timer end jeg plejer. Det er ikke bevidst, men jeg tænker utroligt meget over alt det jeg nu BØR nå.

Men bør jeg det? Kommer der en om 14 dage, med en check liste over alle de ting som BURDE være mulige disse 14 dage?

Jeg har mine arbejdsopgaver – de der stadig kan laves hjemmefra – jeg passer min træning som jeg gjorde før med god sparring fra andre. Jeg laver mad, spiser og giver lige kæresten et klap i røven.

Jeg har fuld forståelse for, at der er meget individuelle situationer derude, og at mange er blevet mere aktive på sociale medier, både mht. at poste ting, men også for at blive eksponeret for andres opslag. Det kan fylde meget, og behovet for at snakke med nogen vil stige. Her kan en personlig coach være en neutral part, der både lytter og udfordre din tankegang.

Husk at passe på jer selv og jeres hjem. Det kan være at den ene du følger, kan nå så meget, fordi de poster gamle opslag som inspiration til andre, mens det for dig ligner noget ekstra de have overskud til denne dag. Det kan også være deres job i forvejen er meget hjemmearbejdevenligt, de har ekstra hjælp til at passe børn (som der ikke skrives om), en partner der kan hjælpe ekstra til eller andet.

Du kan ikke se det der sker uden for kameraets optagelsestid, du kan kun sammenligne din dag, med dagen i går.

Dagen i går er dog gået, dagen i morgen er ukendt – så lev i den dag du er i, få det bedste du kan ud af den, med dem du kan.

Efterlad en kommentar